Camerabewaking voor uw woning of pand

Camerabewaking is steeds meer in opkomst. Camerabewaking wordt veelal toegepast in winkels, in bedrijven en op straat, en in toenemende mate ook in woonhuizen. U kiest voor een alarmsysteem met camerabewaking als u een ultiem veilig gevoel wilt. De vorm van beveiliging is de enige manier waarop u kunt achterhalen wat er tijdens uw afwezigheid in en om uw pand heeft plaatsgevonden. Een camera schrikt inbrekers af en toont u de dader van eventuele inbraakpogingen en is een erg goede manier van beveiligen in Utrecht. Uw specialist kan u in Utrecht en omgeving adviseren over de verschillende vormen van camerabewaking.

Camerabewaking in Utrecht door een specialist

In Utrecht en omgeving installeren wij verschillende soorten systemen voor camerabewaking. Wanneer u kiest voor camerabewaking van uw pand, overleggen wij eerst met u over een aantal belangrijke factoren. Zo is het bijvoorbeeld van belang om precies te weten wat u van het alarmsysteem verwacht: Moet de camera bijvoorbeeld een overzicht weergeven? Of is het juist belangrijk dat gezichten kunnen worden herkend? Wordt er alleen overdag gefilmd, of wilt u ook ’s nachts beelden kunnen zien? Dit soort vragen zijn belangrijk voor ons, alleen door uw wensen uitvoerig te inventariseren kunnen wij u in Utrecht helpen aan het geschikte systeem voor camerabewaking.

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment bewakingscamera’s en kunnen u dus voorzien van de soort bewaking die precies bij u past. Ook vertellen wij u graag over de extra’s die bij camerabewaking komen kijken. Mocht u bijvoorbeeld ook ‘s nachts beelden willen zien dan is extra verlichting noodzakelijk. Eventueel kunnen camera’s worden toegepast met ingebouwde infrarood verlichting. In veel gevallen is het ook raadzaam de camerabeelden op te nemen. De beelden worden dan vastgelegd op een harddisk recorder. Onze harddiskrecorders zijn standaard voorzien van een netwerkaansluiting zodat de beelden lokaal op een pc, of op afstand bekeken kunnen worden. Wij kunnen u in Utrecht adviseren over de beste camerabewaking, neemt u dus contact met ons op!