Professionele brandbeveiliging

Over het gevaar van brand in uw woning of bedrijfspand hoeven we niemand iets uit te leggen. Brand is levensgevaarlijk en we hopen allemaal dit nooit mee te hoeven maken. Om de schade die een brand kan aanrichten zo veel mogelijk te beperken, is brandbeveiliging noodzakelijk. Ons bedrijf is in Utrecht specialist op het gebied van goede brandbeveiliging. Wij vertellen u graag alles over hoe u uw pand zo goed mogelijk kunt beveiligen tegen brand!

Brandbeveiliging door uw specialist

De eisen die de brandweer stelt aan de brandveiligheid van gebouwen is de laatste jaren enorm verscherpt. Voornamelijk voor gebouwen waar veel mensen aanwezig zijn en voor gebouwen met meerdere verdiepingen, gelden strenge eisen op het gebied van brandbeveiliging. Wij kunnen u alles vertellen over de juiste beveiliging in Utrecht.

Voor woonhuizen kan brandbeveiliging veelal worden gerealiseerd door alleen het instellen van een aantal rookmelders op de slaapverdieping. Deze rookmelders worden aangesloten op het centrale alarmsysteem, waardoor bij brand altijd een melding uitgaat die u via de meldkamer of uw eigen telefoon informeert over de mogelijke brand. Voor bedrijfspanden, scholen en winkels gelden veel strengere regels op het gebied van brandbeveiliging. In de regio Utrecht installeren wij op een professionele manier deze beveiligingssystemen, wij werken hierbij samen met de officiële instanties. Als er voorzieningen voor brandbeveiliging moeten worden getroffen in uw pand in Utrecht, zorgen wij in samenwerking met de brandweer voor het opzetten, de uitvoering en het beheer van een ontruimingssysteem. Wij kunnen in uw pand de vluchtwegen voor u aanduiden en beveiligingssignalering aanbrengen. Ook kunnen we de nood- en vluchtdeuren van uw pand voorzien van de benodigde sluitsystemen. Neemt u contact met ons op als u wilt weten wat wij in de regio Utrecht voor u kunnen betekenen!