Alarmsysteem nodig?

Steeds meer mensen krijgen te maken met inbraak in hun woning of bedrijfspand. Waar vroeger een alarmsysteem alleen nodig was wanneer u echt kostbare bezittingen in huis had, is een goed alarmsysteem tegenwoordig bijna noodzakelijk. Een alarmsysteem schrikt mogelijke inbrekers af en is voor u als bewoner of eigenaar een rustgevende factor. Wanneer u in Utrecht of omgeving een alarmsysteem wilt laten installeren, kunnen de deskundige vaklieden van ons bedrijf u helpen met uw beveiliging in Utrecht. Bij ons krijgt u advies op maat over welk alarmsysteem voor u het meest geschikt is. Ook installeren wij het door u gekozen systeem snel voor u.

Alarmsysteem laten installeren door een specialist

U kunt in Utrecht en omgeving bij ons terecht voor informatie over een alarmsysteem. Een alarm schrikt mogelijke inbrekers af en wanneer deze toch proberen uw woning te betreden, blijft dit zeker niet onopgemerkt! Een inbraakalarm bestaat uit 3 belangrijke delen; de alarmcentrale, de signalisatie en de detectoren. Deze laatste worden aangebracht op gevelopeningen zoals deuren en ramen en detecteren abnormale gebeurtenissen in en om uw woning. Als dit gebeurt, geven ze een signaal af aan de alarmcentrale, die vervolgens de signalisatie in werking stelt. In de meeste gevallen is dit een alarmtoon in combinatie met verlichting.

Voor woonhuizen is een alarmsysteem de meest voorkomende beveiliging. Maar uiteraard worden ook bedrijven beveiligd door middel van een alarmsysteem. In deze gevallen kan het alarmsysteem worden uitgebreid met extra magneetcontacten, bewegingsmelders en rookmelders. Ook kunt u kiezen of u de melding direct wilt laten doorschakelen naar een meldkamer, of juist naar uw eigen telefoon. Samen met u bespreken wij alle mogelijkheden. Hierbij letten we er op, dat het plan voldoet aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij. Wilt u in Utrecht of omgeving een alarmsysteem laten installeren? U bent bij ons aan het juiste adres.